>

Concepten

Een goed idee kan op ieder moment ontstaan: tijdens een slapeloze nacht, een rondje hardlopen of een brainstormsessie met collega's. Het kost echter wel de nodige energie om van idee naar een goed concept te komen en het startsein voor ontwikkeling te geven.


cloud

Of u nu in de idee├źnfase zit en u wilt brainstormen over de mogelijkheden, of u heeft een vrijwel uitgewerkt concept, u kunt voor beide bij ons terecht. Wij bespreken gezamenlijk de haalbaarheid van het idee of concept en zetten u soms twee stappen terug om vervolgens weer drie stappen vooruit te kunnen. Wij zijn kritische enthousiastelingen en als we geloven in een goed concept dan stuiterballen we rond en kunt u in de slipstream van ons enthousiasme en motivatie uw idee gerealiseerd zien worden. Of dit nu om techniek gaat, het uitdenken van het inkomstenmodel of het uitvoeren van een haalbaarheidsstudie; bij ons bent u aan het juiste adres om uw idee of concept te realiseren.

Wanneer wij samenwerken om een idee of concept uit te werken dan gaan wij er ook serieus voor. De vorm van partnerschap is bespreekbaar en wij zijn daar flexibel in. Tevens hebben wij contacten om ook externe financiering aan te trekken om uw idee een kickstart te geven wanneer dit nodig is!