>

Concepten

Een goed idee kan op elk moment geboren worden: tijdens een slapeloze nacht of tijdens een brainstorm sessie met collega's. Het kost echter nog wel wat energie om van het idee naar een goed concept te komen en het startsein voor ontwikkeling te geven.


cloud

Of u nu in de ideefase zit en u wilt brainstormen wat mogelijk is, of u heeft een vrijwel uitgewerkt concept, u kunt voor beide bij ons terecht. Wij bespreken gezamenlijk de haalbaarheid van het idee of concept en zetten u soms twee stappen terug of drie stappen vooruit. Wij zijn kritische enthousiastelingen en als we geloof hebben in een goed idee of concept dan stuiterballen we rond en kunt u in de slipstream van onze enthousiasme en motivatie uw idee gerealiseerd zien worden. Of dit nu om techniek gaat, het uitdenken van het revenu model of het uitvoeren van een haalbaarheidsstudie; bij ons bent u aan het juiste adres voor alle energie die nodig is om uw idee of concept te realiseren.

Wanneer wij partneren in een idee of concept dan gaan wij er ook serieus voor. De vorm van partnerschap is bespreekbaar en wij zijn daar flexibel in. Tevens hebben wij contacten om ook externe financiering aan te trekken om uw idee een kickstart te geven!