>

Social media integratie

Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de samenleving. Gecombineerd met de explosieve groei van smartphones, zijn mensen bijna dag en nacht online. Het perfecte medium dus om uw (potientiƫle) klanten te bereiken! Maar hoe kunt u social media nou optimaal inzetten voor uw business? En hoe weet u wat de daadwerkelijke meerwaarde is van uw social strategie? Wij zien vaak dat organisaties social media enkel gebruiken als losse tools zonder dit te integreren binnen hun processen.

social-media

De sleutel tot succes is om social media te integreren in uw processen en applicaties. Wij helpen u graag met uitwerken van de integratie mogelijkheden. Dit kan variƫren van een simpele Facebook login, tot volledige Facebook canvas applicaties die naadloos integreren met uw bestaande applicaties of een facebook game waarmee klanten een bonus of korting kunnen verdienen op uw producten of services?

Techniek is slechts een middel om een doel te bereiken, social media dus ook! Wij denken graag met u mee om uw social strategie tot een hoger niveau the brengen welke helpt uw business doelstellingen te behalen.