>

Wie zijn wij?

MyCubes is een snel groeiend technisch bedrijf met ervaren Java Specialisten. Wij hebben stuk voor stuk jarenlange praktijkervaring opgedaan bij grote IT-bedrijven als Deloitte en Accenture en hebben vele, vaak complexe, implementaties van projecten en applicaties achter de rug.

Bij het bouwen van applicaties maken wij gebruik van de principes van ‘service-oriented architecture’ (SOA). Hierdoor kunnen wij snel en flexibel applicaties bouwen en tevens ook snel integreren met back-office systemen. Ook het beheer op applicaties neemt hierdoor sterk af.

Wij ontwikkelen zowel mobile als web applicaties en zijn tevens gespecialiseerd in social media integratie en planning optimalisatie. Naast consultancy services, partneren wij ook graag in de ontwikkeling van innovatieve concepten van onze klanten.

MyCubes loopt technisch voorop door samen te werken met onze technologie partners zoals de TuDelft. Ons doel is het leveren van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij doen dit middels een SmartSourcing strategie, die tot nu toe erg succesvol is gebleken.