MyCubes HR

Wij laten HR nóg beter presteren

Lees meer

MyCubes HR

MyCubes HR bundelt alle kennis en kunde die MyCubes in de afgelopen jaren heeft opgedaan op het gebied van integratie, procesoptimalisatie en productontwikkeling en past dit toe op het Human Resources werkveld.

MyCubes HR richt zich op het optimaliseren van het samenspel tussen HR en IT met het doel om HR nóg beter te laten presteren met hetgeen zij al heeft aan systemen en tools.

MyCubes logo met dartbord

Wij laten uw HR afdeling nog beter presteren

Medewerkers geven met hun kennis en kunde waarde aan een organisatie. Wij geloven dan ook dat zij het meest waardevolle kapitaal zijn waarover een organisatie beschikt. We vinden dat je hier zuinig op moet zijn en er goed voor moet zorgen.

Onze missie

Om goed voor de eigen medewerkers te kunnen zorgen en hun belangen te kunnen behartigen moet deze groep vertegenwoordigd zijn en gehoord worden op het hoogste niveau. Naast het operationele management heeft Human Resources, wat ons betreft, bij uitstek hier een rol in.

HR bewaakt samen met de business de in-, door- en uitstroom van medewerkers en gebruikt diverse systemen voor alles aangaande het personeel.

MyCubes HR heeft als doel om bij te dragen aan de efficiëntie en effectiviteit van HR om zo HR een stem te geven op het hoogste niveau binnen de organisatie.

Dartbord

HREngine

Binnen HR wordt gewerkt met allerlei verschillende systemen en tools. Om het optimale uit deze omgevingen te halen heeft MyCubes HR het platform HREngine ontwikkeld.


HREngine biedt de mogelijkheid verschillende systemen met elkaar te integreren om zo gegevens uit te laten wisselen, processen te optimaliseren en tevens ook ondertekeningen middels een digitale handtekening te faciliteren.


Dit platform integreren we uiteindelijk in de bestaande omgeving zodat er geen sprake hoeft te zijn van een additioneel systeem.

hrengine hrengine

Neem contact op