MyCubes HR

Lees meer

Wij laten HR nóg beter presteren

Onze pitch in een elevator:

Wat wij doen, uitgelegd tijdens een rit met de lift (in het Engels)

MyCubes HR

MyCubes HR bundelt alle kennis en kunde die MyCubes in de afgelopen jaren heeft opgedaan op het gebied van integratie, procesoptimalisatie en productontwikkeling.

Deze kennis, die wij in verschillende branches en hebben opgedaan, passen wij toe op het werkveld van Human Resources.

MyCubes HR richt zich op het optimaliseren van het samenspel tussen HR en IT met het doel om HR nóg beter te laten presteren met het reeds bestaande landschap van systemen en tools.

MyCubes logo met dartbord

Wij laten uw HR afdeling nog beter presteren

Medewerkers geven met hun kennis en kunde waarde aan een organisatie. Wij geloven dan ook dat zij het meest waardevolle kapitaal zijn waarover een organisatie beschikt. We vinden dat je hier zuinig op moet zijn en er goed voor moet zorgen.

Onze missie

Veel HR-afdelingen werken met HR-software waarin verschillende modules zijn ondergebracht die de verschillende HR-domeinen faciliteren, zoals Recruitment, Learning & Development, Performance Management om er een paar te noemen.

Deze modules sluiten niet altijd goed aan op de behoeften van de organisatie, waardoor specifiekere tools voor verschillende domeinen worden aangeschaft. Hierdoor ontstaat een landschap waarin best-of-breed oplossingen gecombineerd worden met generieke pakketten zoals payroll- en HR-systemen.

MyCubes HR richt zich op de optimalisatie in een landschap waarin met verschillende systemen en tools wordt gewerkt. Dit doen wij door integraties aan te brengen tussen de systemen van HR, optimalisaties in de HR-processen en digitalisering.

Op deze manier dragen wij bij aan de efficiëntie en effectiviteit van HR, om zo HR nóg beter te laten presteren.

Dartbord

HREngine

MyCubes HR beschikt over een platform waarop eenvoudig integraties tussen systemen gerealiseerd kan worden. Hierdoor wordt het eenvoudiger gegevens uit te wisselen tussen de verschillende bronnen.


Het platform biedt tevens de mogelijkheid om additionele functionaliteiten en workflows toe te voegen die buiten de mogelijkheden liggen van bijvoorbeeld Employee Self Service en/of Manager Self Service.


De integraties en optimalisaties laten wij naadloos aansluiten op de bestaande omgeving.

hrengine hrengine

Neem contact op