Workflow integratie

Proces automatisering voor u op maat!

Lees meer

Waarom workflow

Het IT landschap is tegenwoordig lang niet meer zo eenvoudig. Er zijn veel specifieke systemen die individueel prima functioneren. Desondanks worstelen veel bedrijven om de systemen effectief te integreren voor een hogere efficientie en snellere Time-To-Market. Het is tijd om een transitie te maken naar een digitale organisatie!

Wij helpen onze klanten door de bedrijfsprocessen in BPMN workflow processen te verwerken die direct uitgevoerd kunnen worden in een workflow engine. De processen zijn helder voor de business en kunnen simpel in beheer genomen worden door uw IT afdeling. Wij hebben onze klanten geholpen van kleinschalige proof-of-concept projecten tot complete bedrijfsystemen succesvol uit te rollen. En dat doen we graag voor ook u!

BPMN

Camunda Integratie Partner

MyCubes is een officiële systeem integratie partner van Camunda. Camunda is een open-source workflow en decision management engine dat een bewezen krachtig en flexibel oplossing is. Het is geschikt voor zowel MKB bedrijven als grootschalige enterprise organisaties. Bedrijven als Zalando en Deutsche Telekom vertrouwen op Camunda en draaien hun bedrijfs-kritische processen op Camunda.

Als integratie partner hebben wij toonbaar de expertise en know-how in huis om u professioneel te ondersteunen Camunda optimaal in te zetten voor uw processen. Wij werken nauw samen met uw business en de experts van Camunda. In combinatie met onze praktische en persoonlijke aanpak hebben we vele toepassingen succesvol gerealiseerd.

Benieuwd wat we ook voor u kunnen beteken? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Onze experts staan u graag te woord.

Camunda

Waarom werken met ons zo nuttig is

icon

Agile aanpak

We ontwerpen en ontwikkelen applicaties gebaseerd op onze eigen aanpak

icon

Experts

Geen salesmensen of praatjes, maar mensen die er echt verstand van hebben

icon

Technologie

Wij helpen u de juiste technologie in te zetten voor het juiste probleem
 

Cases & klanten

Bij Verne hebben we 4 systemen die er gebruikt werden geintegreerd

16 websites van verschillende ministeries hebben wij gecentraliseerd tot 1 centrale site, rijksoverheid.nl, zonder content freeze

Ons FormsEngine platform is geïntegreerd met Ondertekenen.nl om zo ook alle processen waar een digitaal ondertekend formulier nodig is te faciliteren

Wij denken met u mee

Door te focussen op kwaliteit en klantwaarde, ontwerpen en ontwikkelen we de juiste integratie oplossingen. Van het eerste idee, het design en de ontwikkeling tot het testen, in productie nemen en beheer: we werken samen naar de perfecte oplossing voor uw uitdaging.

Neem contact op