Maatwerk integratie

Uw partner voor data- en systeem integratie op maat.

Lees meer

Waarom integreren

Het IT landschap is tegenwoordig lang niet meer zo eenvoudig. Er zijn veel specifieke systemen die individueel prima functioneren. Daarentegen is het integreren van deze systemen in uw bedrijfsprocessen om effectiever en meer waarde uit uw investeringen te halen, een uitdaging waar veel bedrijven mee worstelen.

Een systeem leverancier heeft een focus op zijn product en is vaak in beperkte mate aan te passen aan uw wensen. Daarnaast is vaak een hoop technische kennis nodig om het integreren mogelijk te maken. Dit is precies het domein waar wij in excelleren. MyCubes is expert in integratie maatwerk softwareontwikkeling.

MyCubes logo met dartbord

Waarom werken met ons zo nuttig is

icon

Agile aanpak

We ontwerpen en ontwikkelen applicaties gebaseerd op onze eigen aanpak

icon

Experts

Geen salesmensen of praatjes, maar mensen die er echt verstand van hebben

icon

Technologie

Wij helpen u de juiste technologie in te zetten voor het juiste probleem
 

Cases & klanten

Bij Verne hebben we 4 systemen die er gebruikt werden geintegreerd

16 websites van verschillende ministeries hebben wij gecentraliseerd tot 1 centrale site, rijksoverheid.nl, zonder content freeze

Ons FormsEngine platform is geïntegreerd met Ondertekenen.nl om zo ook alle processen waar een digitaal ondertekend formulier nodig is te faciliteren

Wij denken met u mee

Door te focussen op kwaliteit en klantwaarde, ontwerpen en ontwikkelen we de juiste integratie oplossingen. Van het eerste idee, het design en de ontwikkeling tot het testen, in productie nemen en beheer: we werken samen naar de perfecte oplossing voor uw uitdaging.

Neem contact op