Specialisten in workflow automatisering & integratie

Wij helpen u graag verder met automatisering voor u op maat!

> Lees meer

Waarom workflow automatisering & integratie?

Het IT landschap is tegenwoordig lang niet meer zo eenvoudig. Er zijn veel specifieke systemen die individueel prima functioneren. Desondanks worstelen veel bedrijven om de systemen effectief te integreren voor een hogere efficientie en snellere Time-To-Market. Het is tijd om een transitie te maken naar een digitale organisatie!

Wij helpen onze klanten door hun bedrijfsprocessen in BPMN workflow diagram te modeleren, die direct uitgevoerd kunnen worden in een workflow engine. De processen zijn helder voor de business en kunnen simpel in beheer genomen worden door uw IT afdeling. Wij hebben onze klanten geholpen van kleinschalige proof-of-concept projecten tot complete bedrijfsystemen succesvol uit te rollen. En dat doen we ook graag voor u!

BPMN

MyCubes Workflow framework

Bij MyCubes hebben we onze eigen Workflow framework ontwikkeld. Omdat dit uit herbruikbare standaard componenten bestaat, bespaart dit een hoop tijd en kunnen we ons vooral focussen de business logica en processen van uw bedrijf. Ons framework bestaat uit de volgende componenten: MyCubes Portaal, FormsEngine en Camunda.

MyCubes Workflow Framework MyCubes Workflow Framework

MyCubes Portaal

Een centraal portaal waar iedereen zijn persoonlijke- en groepstaken kan inzien en uitvoeren.
Daarnaast geeft het portaal u volledig inzicht over al uw lopende processen die nodig zijn voor een goede bedrijfsvoering.

FormsEngine

Iedere stap in het bedrijfsprocess heeft zijn eigen data.
Met FormsEngine kunnen we op een eenvoudige manier de data via formulieren opvragen, tonen en verzenden naar verschillende bedrijfssystemen.

Camunda

Camunda is het hart van onze framework. Het zorgt ervoor dat alle stappen in het proces in de juiste volgorde verwerkt worden en dat de juiste beslissingen genomen worden.
Nadat een proces afgerond is kan Camunda de procesdata bewaren. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn bij audits of process optimalisaties.

Camunda Integratie Partner

MyCubes is een officiële systeem integratie partner van Camunda. Camunda is een open-source workflow en decision automation platform die effectieve handvaten biedt om bedrijfsprocessen te modelleren en automatiseren. Camunda is een bewezen succesvolle oplossing op het gebied van BPM software. Het is geschikt voor zowel MKB bedrijven als grootschalige enterprise organisaties. Bedrijven als Zalando en Deutsche Telekom vertrouwen op Camunda en draaien hun bedrijfs-kritische processen op Camunda.

Als integratie partner hebben wij de expertise en know-how om u professioneel te ondersteunen en Camunda optimaal in te zetten voor uw processen. Wij werken nauw samen met uw business en gecombineerd met onze praktische en persoonlijke aanpak hebben we al vele toepassingen succesvol gerealiseerd

Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Onze experts staan u graag te woord.

MyCubes Camunda Gold partner

Cases & klanten

Bij Verne hebben we 4 systemen die er gebruikt werden geintegreerd.

16 websites van verschillende ministeries hebben wij gecentraliseerd tot 1 centrale site, rijksoverheid.nl, zonder content freeze.

Ons FormsEngine platform is geïntegreerd met Ondertekenen.nl om zo ook alle processen waar een digitaal ondertekend formulier nodig is te faciliteren.

Wij denken met u mee

Met onze focus op kwaliteit en klantwaarde, ontwikkelen we de meest efficiënte integratie oplossingen voor uw bedrijf. Van het eerste idee, ontwikkeling en testen tot het in productie nemen en beheren van uw systemen: samen werken wij naar de perfecte oplossing voor uw uitdaging!

Neem contact op