Uw beste IT partner

Meer uit uw business halen door beter, sneller en effectiever processen te automatiseren en te optimaliseren.

Lees meer

Wie we zijn

MyCubes is opgericht in 2011 en houdt zich vanaf dag 1 bezig met innovatieve ontwikkelingen en duurzame productontwikkeling. Door onze no-nonsense aanpak en solide kennis van integratie technieken bouwen we langdurige relaties op met onze klanten. Wij zijn er trots op dat onze klanten dagelijks de toegevoegde waarde ervaren van de oplossingen die wij gezamenlijk tot stand hebben gebracht.

MyCubes logo met dartbord

Onze visie

Wij geloven dat de intrinsieke kracht van een organisatie ligt in de unieke combinatie van mensen, processen en systemen. De beste IT partner weet deze combinatie te optimaliseren door deze slim en pragmatisch te verbinden en te verbeteren.

Wat we doen

Wij ontwerpen en ontwikkelen slimme software systemen en producten gericht op het optimaliseren van processen. Dit doen we door bestaande systemen te combineren en te integreren! De werkprocessen sluiten nóg beter aan op uw werkwijze en doelstellingen. Met onze pragmatische en persoonlijke aanpak werken we gezamenlijk met uw mensen om het meeste uit uw bedrijf te halen.

We snappen als geen ander dat vertrouwen de basis vormt voor alle duurzame relaties, zowel zakelijk als persoonlijk. Klanten die met ons werken, vertrouwen ons omdat wij al onze kennis en ervaring weten om te zetten in concrete en praktische oplossingen.

Laptop met FormsEngine

Onze services

Human Resource icon

MyCubes HR

MyCubes helpt er graag bij om u het allerbeste uit uw HR afdeling te laten halen door middel van onze technieken.

Maatwerk integratie icon

Workflow integratie

Heeft u geïnvesteerd in bestaande systemen die u graag wilt combineren in uw workflow? Wij integreren deze systemen snel en efficient!

Formulier icon

Formulieren digitaliseren

Werkt u nog met papieren processen en handtekeningen? Maak kennis met FormsEngine en ervaar direct de voordelen van het digitaliseren!

Deze partijen vertrouwen ons

Wat anderen over ons zeggen

Leon Landman

"Had een hele grote glimlach nadat ik in 3 uur een complex formulier met meerdere integraties klaar had. Dat duurde vroeger wel 3 weken vanwege doorlooptijd met ontwikkelaars, laat staan als ik een change nodig had omdat ik iets niet goed had uitgedacht."

Leon Landman - Business Owner, Meeùs Assurantiën

Remy Geerts

"Hun vermogen om out of the box te denken en te komen met werkbare oplossingen, samen met de bereidheid om een ​​stap extra te zetten, was echt een van de pilaren die het project tot een succes maakte."

Remy Geerts - Head of Indirect Tax, VTTI

Zivko Lazarov

"Voor het digitaal ondertekenen van webformulieren is Ondertekenen.nl een partnership met MyCubes aangegaan vanwege de vele mogelijkheden die geboden worden qua flows, UI-ervaring, back-end integraties en bovenal ook de zeer betrouwbare oplossingen en een organisatie die haar afspraken waarmaakt."

Zivko Lazarov - Co-Founder Evidos Ondertekenen.nl

Neem contact op