Athlon: Roadmap naar
hyperautomatisering en verder

Sprekers

John Li

Co-founder MyCubes

Solution architect Athlon

Rutger van Dijk

BPMN enthusiast

Implementation lead Athlon

Athlon: Roadmap naar hyperautomatisering en verder

Heeft u zich ooit afgevraagd hoe een vuurtorenproject uitgroeit tot een succesvolle uitrol van meerdere procestoepassingen? Deze sessie zal de strategische roadmap van Athlon onthullen, waarbij de cruciale rol van de "Camunda process engine" bij het orkestreren van integraties en het opschalen van implementaties wordt benadrukt. Deelnemers zullen meer te weten komen over de multi-channel gebruikersinteractie die door Athlon wordt gefaciliteerd, inclusief portals, apps op maat en MS Teams-integratie. De sessie wordt afgesloten met een live demo, waarin wordt belicht hoe Athlon procestransparantie in gebruikersinterfaces benut, en een voorproefje van hun toekomst met Camunda 8.

Bekijk de Athlon showcase
Athlon showcase

MyCubes BPMN richtlijnen

Er zijn oneindig veel manieren om uw BPMN-diagrammen te modelleren, dit zijn de richtlijnen die wij binnen MyCubes gebruiken en die gebaseerd zijn op onze eigen best practices. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Ontvang hier uw gratis exemplaar.

Download
MyCubes BPMN guidelines

Bedankt

Bedankt voor uw interesse in onze roadmap naar hyperautomatisering Athlon showcase. Als u vragen heeft of wilt weten hoe wij u kunnen helpen tijdens uw reis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

MyCubes Camunda Gold partner